Transport Funerar Arad

Transport Funerar Arad

Transport Funerar Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Arad: Transport Funerar Arad.

transport funerar aradFirma de pompe funebre va ofera servicii de transport funerar in Arad si pe raza judetului Arad. Transportul este asigurat cu masini special autorizate pentru transport funerar, masini marca Mercedes si Volkswagen. De asemenea asiguram transport funerar international din FRANTA, GERMANIA, SPANIA, ITALIA, ANGLIA, IRLANDA,SUEDIA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, UNGARIA. Transporturile Internationale, se efecteaza cu masina autorizata international, prevazuta cu sistem frigorific -20 +20.

In conformitate cu HG741/2016 transportul funerar pe distante lungi (peste 30 km), se realizeaza obligatoriu cu autospeciale funerare dotate cu agregate frigorifice ce permit conditionarea corpului la temperaturi scazute.

Transferul unui decedat dintr-un judet in altul se face cu autospeciala frigorifica si aviz de transport emis de Directia de Sanatate Publica a judetului unde s-a produs decesul.

Transportul neautorizat in astfel de situatii se sanctioneaza contraventional cu amenzi intre 10.000-20.000 lei! Firma noastra este autorizata pentru transport distante lungi de Directia de Sanatate Publica, detinand in flota auto autospeciale frigorifice.