Serviciile de transport funerar

Serviciile de transport funerar

transport funerarTransportul funerar reprezinta transportarea persoanei decedate pe teritoriul Romaniei. Nefiind un transport classic, este nevoie de vehicule funerare speciale, precum si de anumite documente specific transportului funerar: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP. Parteneriisite-ului nostru dispun de personal calificat care se poate ocupa de intrega documentatie necesara transportului funerar, astfel incat sa fie indeplinite condiitile legale.

Atunci cand veti alege agentia de servicii funerare care va va oferi serviciile de transport funerar trebuie sa ii comunici acesteia preferintele si doleantele dvs si sa o lasati sa se ocupe de aspectele organizarii masinilor funerare.Este de preferat sa lasati agentia de servicii funerare sa se ocupe de fiecare detaliu legat de transportul funerar, iar dvs. sa personalizati fiecare detaliu.

Costul serviciul de transport funerar va depinde de firma pe care o veti alege, si mai ales de serviciile adiacente pentru care puteti opta.In acest sens, este preferabil sa cereti oferte de la mai multe agentii de servicii funerare, mai ales ca acest serviciu poate fi decontat si cu talonul de pensie , precum celelalte servicii.Alegeti o firma serioasa care va poate oferi consultanta in acest serviciu si se poate ocupa de toate serviciile in detaliu.

In momentul in care v-ati hotarat pentru o firma, asigurati-va ca semnati un contract sau ca aveti confirmarea scrisa pentru serviciile oferite.Apoi, de comun acord, stabiliti timpul de plecare si timpul de sosire, precum si celelalte detalii.

Nu uitati ca aveti si optiunea de a inchiria autovehicule pentru ceilalti participant la inmormantare, daca traseul pe care trebuie parcurs este unul destul de mare.

Aceste agentii de servicii funerare pentru acre optati trebuie sa autorizatii pentru toate serviciile oferite sau solicitate de catre dvs. , precum si resursele necesare pentru asigurarea desfasurarii acestora in cele mai bune conditii.