Transport Funerar Brasov

Funerare Expert

Transport Funerar Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Brasov: Funerare Expert.

transport funerar brasovPompe funebre Brasov va ofera servicii de transport funerar in Brasov si pe raza judetului Brasov. Transportul persoanelor decedate se face in sicrie cu capac, cu autovehicule special amenajate in acest scop, care respecta prevederile normelor sanitare si antiepidemice. Asiguram transport funerar international din Europa in Romania: IRLANDA, SPANIA, ITALIA, FRANTA, GERMANIA, ANGLIA, SUEDIA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, UNGARIA.

  • Efectuam transport funerar intern/international
  • Repatrieri Europa - Romania
  • Preluari Morga/IML Autospeciale

Autofunerare speciale destinate transportului funerar pe distante lungi, dotate cu agregate frigorifice autorizate in conformitate cu legile in vigoare.

In conformitate cu HG741/2016 transportul funerar pe distante lungi (peste 30 km), se realizeaza obligatoriu cu autospeciale funerare dotate cu agregate frigorifice ce permit conditionarea corpului la temperaturi scazute.

Transferul unui decedat dintr-un judet in altul se face cu autospeciala frigorifica si aviz de transport emis de Directia de Sanatate Publica a judetului unde s-a produs decesul.

Transportul neautorizat in astfel de situatii se sanctioneaza contraventional cu amenzi intre 10.000-20.000 lei! Agentia noastra este autorizata pentru transport distante lungi de Directia de Sanatate Publica, detinand in flota auto autospeciale frigorifice.