Transport Funerar Bucuresti-Sector 6

IMPERIUM FUNERARE

Transport Funerar Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Bucuresti-Sector 6: IMPERIUM FUNERARE.

transport funerar ilfov sector 6 bucuresti

Despre Noi

 transport funerar repatrieri sector 6 bucurestiIMPERIUM FUNERARE va ofera servicii de transport funerar in Sector 6 si pe raza judetului Ilfov - Bucuresti. Transportul persoanelor decedate se face in sicrie cu capac, cu autovehicule special amenajate in acest scop, care respecta prevederile normelor sanitare si antiepidemice. 

Transportul persoanei decedate in afara localitatii in care s-a produs decesul se face dupa imbalsamare, intr-un sicriu impermeabil si inchis etans, al carui fund este acoperit cu materii absorbante. 

Pentru transportul persoanelor decedate in strainatate este necesar acordul autoritatilor din tara respectiva, precum si aprobarea institutiei de sanatate publica competenta din unitatea administrativteritoriala in care a avut loc decesul.

Agentia Funerara Imperium Funerare va ofera asigura si servicii de repatriere persoane decedate din Europa - Germania, Italia, Spania, Anglia, Austria, Belgia, Olanda, Franta in orice localitate din Romania si Republica Moldova. Noi ii aducem acasa pe cei dragi care au decedat in afara tarii pentru a avea parte de inmormantarea cuvenita. Transportul se efectueaza cu masini frigorifice autorizate, intr-un sicriu special.

Persoana pierduta a fost unica si merita sa fie onorata intr-un mod care sa o reprezinte cel mai bine, in special langa persoanele dragi. Pe intreg parcursul funeraliilor veti avea sprijinul echipei noastre. 

Asiguram tuturor transport funerar intern si extern al persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene. Oferim clientilor nostri servicii de consultanta in ceea ce priveste repatrierea persoanelor decedate.  Indiferent de conditii, deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare. 

servicii-funerare-ilfov sector 6 bucuresti

Autovehiculele pe care le detinem indeplinesc toate standardele in domeniul transportului funerar. Ele sunt echipate corespunzator si asigura transportul in maxima siguranta, respectand conditiile de igiena impuse de normele europene in vigoare. 

Totul este realizat in cele mai bune conditii, la cel mai bun pret pentru clientii care aleg serviciile noastre. Tot cee a ce este legat de transport este realizat de noi, inclusiv transportul de la domiciliu spre capela sau cimitir.

Transportul persoanei decedate se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene. Repatrierea celor decedati presupune inapoierea corpului neinsufletit persoanei decedate in afara Romaniei la familia indurerata, intr-un sicriu special. Agentia noastra se ocupa de intocmirea tuturor documentelor necesare, la primarie, spital sau ambasada in localitatea unde a avut loc decesul si orice alte formalitati sau servicii legate de repatrierea in Romania.

Servicii Funerare Complete

 • Sicrie
 • Cruci
 • Aranjamente florare funerare, flori funerare
 • Coroane si jerbe funerare naturale si artificiale
 • Transport intern si international
 • Repatriere decedati Europa - Romania
 • Constatare deces
 • Imbalsamare
 • Organizare parastase
 • Capac frigorific
 • Accesorii funerare
 • Imbracaminte
 • Fotoceramica alb-negru si color
 • Articole funerare: lumanari, candele, imbracaminte, urne, felinare, esarfe, doliu, prosoape, iconite

Galerie foto