Transport Funerar Calarasi

Transport Funerar Calarasi

Transport Funerar Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Calarasi: Transport Funerar Calarasi.

transport funerar calarasiOferim transport funerar intern Calarasi si international cu masini funerare moderne la standarde UE, autorizate de catre Directia Publica de Sanatate.

Repatriem cu demnitatea cuvenita romanii decedati in afara granitelor sau strainii decedati in Romania. Asiguram transport funerar din Europa in Romania din FRANTA, GERMANIA, SPANIA, ITALIA, ANGLIA, IRLANDA,SUEDIA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, UNGARIA.

Transporturile Internationale, se efecteaza cu masina autorizata international, prevazuta cu sistem frigorific -20 +20.

Oferim asistenta funerara imediata 24/24h. Raspundem tuturor intrebarilor si va spunem toti pasii pe care trebuie sa-i urmati in cazul unui deces.

In conformitate cu HG741/2016 transportul funerar pe distante lungi (peste 30 km), se realizeaza obligatoriu cu autospeciale funerare dotate cu agregate frigorifice ce permit conditionarea corpului la temperaturi scazute.

Transferul unui decedat dintr-un judet in altul se face cu autospeciala frigorifica si aviz de transport emis de Directia de Sanatate Publica a judetului unde s-a produs decesul.

Transportul neautorizat in astfel de situatii se sanctioneaza contraventional cu amenzi intre 10.000-20.000 lei! Firma noastra este autorizata pentru transport distante lungi de Directia de Sanatate Publica Prahova,detinand in flota auto autospeciale frigorifice.