Transport Funerar Cluj-Napoca

Transport Funerar Cluj Napoca

Transport Funerar Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Cluj-Napoca: Transport Funerar Cluj Napoca.Firma de pompe funebre va ofera servicii de transport funerar in Cluj-Napoca si pe raza judetului Cluj. Transportul este asigurat cu masini special autorizate pentru transport funerar, masini marca Mercedes si Volkswagen. De asemenea asiguram transport funerar international din FRANTA, GERMANIA, SPANIA, ITALIA, ANGLIA, IRLANDA,SUEDIA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, UNGARIA. Transporturile Internationale, se efecteaza cu masina autorizata international, prevazuta cu sistem frigorific -20 +20.

In conformitate cu HG741/2016 transportul funerar pe distante lungi (peste 30 km), se realizeaza obligatoriu cu autospeciale funerare dotate cu agregate frigorifice ce permit conditionarea corpului la temperaturi scazute.

Transferul unui decedat dintr-un judet in altul se face cu autospeciala frigorifica si aviz de transport emis de Directia de Sanatate Publica a judetului unde s-a produs decesul.

Transportul neautorizat in astfel de situatii se sanctioneaza contraventional cu amenzi intre 10.000-20.000 lei! Firma noastra este autorizata pentru transport distante lungi de Directia de Sanatate Publica, detinand in flota auto autospeciale frigorifice.