Transport Funerar Zimnicea

Transport Funerar Zimnicea Casa Funerara ERVIN

Transport Funerar Zimnicea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Transport Funerar Zimnicea: Transport Funerar Zimnicea Casa Funerara ERVIN.

servicii funerare non-stop rosiori de vede

Singura firma autorizata DSP din Teleorman, conform HG741/2016

Despre Noi

Casa Funerara ERVIN va ofera servicii de transport funerar in Zimnicea si pe raza judetului Teleorman. Transportul persoanelor decedate se face in sicrie cu capac, cu autovehicule special amenajate in acest scop, care respecta prevederile normelor sanitare si antiepidemice.

Transportul persoanei decedate in afara localitatii in care s-a produs decesul se face dupa imbalsamare, intr-un sicriu impermeabil si inchis etans, al carui fund este acoperit cu materii absorbante.

repatrieri-transport-funerar-teleorman

Pentru transportul persoanelor decedate in strainatate este necesar acordul autoritatilor din tara respectiva, precum si aprobarea institutiei de sanatate publica competenta din unitatea administrativteritoriala in care a avut loc decesul.

repatreieri-funerare-teleorman

CASA Funerara ERVIN va ofera servicii de repatriere persoane decedate Europa - Romania: Germania, Austria, Belgia, Olanda,  Anglia, Italia si Franta in orice localitate din Romania. Noi ii aducem acasa pe cei ce au decedat in afara tarii pentru a avea parte de inmormantarea cuvenita. Transportul se efectueaza cu masini frigorifice autorizate, intr-un sicriu special.

Transportul international al corpurilor persoanelor decedate din tara in strainatate se face in sicriu impermeabilizat, inchis etans, al carui fund este acoperit cu un strat din materiale absorbante (rumegus, turba), imbibate intr-o solutie dezinfectanta, pe baza unui pasaport de transport mortuar, eliberat de catre autoritatile de sanatate publica, in functie de locul unde s-a produs decesul sau exhumarea.

Persoana pierduta a fost unica si merita sa fie onorata intr-un mod care sa o reprezinte cel mai bine, in special langa persoanele dragi. Pe intreg parcursul funeraliilor veti avea sprijinul echipei noastre.

Transport Funerar Intern si International

Pentru repatrierea decedatilor
transport_funerar_international teleorman

 • transportul funerar international se va folosi un sicriu special de transport funerar.
 • pasaport mortuar international;
 • certificat de deces international;
 • autorizatii de transport internationale;
 • transport cu autovehicul funerar dotat la standarde europene;
 • frigidere special amenajate (doar la cerere)

Transportul funerar international al acestora se face pe baza:

 • pasaportului mortuar
 • certificatului de deces
 • certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital
 • certificatului de imbalsamare eliberat de spital
 • autorizatiei de transport funerar international

Serviciul de preluare din Zona Cargo a aeroportului

  Asiguram serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroportului si transportul funerar pana in localitatea dorita de dumneavoastra.

Asiguram intocmirea documentatiei necesara repatrierii

  Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatiilor necesare repatrierii decedatului.

Consultanta gratuita non stop privind repatrierea decedatilor.